MidiTom! Volna egy olyan kérdésem, nem tudom mennyire ismered a Technics hangszermárkát, azon belül is a KN1000 és KN901 tipusokat? Elég olcsón hírdetgetnek ilyet a neten és bár nekem 20 éve nagy álmom volt a KN1000-es, kis nosztalgiával gondolva rá és mint potom pénzből megúszható midizhető pót-keyboard számítógépes prüntyögéshez akár, lassan ismét elcsábulok tőle. :)
Azonban nem tudom a 901-es tipus mennyivel szól jobban, lévén az 1995-ös kiadás, az 1000-es 1991-es és konstrukcióban mennyivel jobb/rosszabb az 1000-től? Azt tudom hogy az 1000-es még fém alvázas, később full müa. kasznik terjedtek itt is, de leginkább a billentyűk minősége érdekelne mennyire más? Esetleg javítottatok már ilyeneket és úgy általában mik a benyomásaid a Technicsről?
Youtubeon kevés videó található róluk, ott picit mintha a 901 modernebbül szólna, de az 1000-esben komolyabb LCD van, ami kezelésileg nem hátrányos momentum, szóval segítséget kérnék melyikbe érdemes beleugrani? Ja és hogy valyon olvassa-e az 1000-es stílusait a 901?
(Ami még a 901 mellett szólna 200 ritmus + 200 hangszín + general midi!)