Törölt nick Creative Commons License 2011.01.18 0 0 1259

Kb. fél éve felhívott egy fejvadász cég hogy megkapták az önéletrajzomat (fogalmam sincs hogy honnan) és egy nagyobb franciaországi építkezésre keresnek építésvezetőt. Mondom hogy nem tudok franciául,de erre közölték hogy angolul sokan tudnak így nem lesz probléma. Oké. Pesten találkoztam kétszer a fejvadász céggel és a francia cég képviselőivel,akik beszéltek angolul. Aztán most fél év után múlt csütörtökön jelentkeztek,hogy érdekel-e még a munka. Igen mondtam,kérdezték mikor tudnék kezdeni. Azonnal mondom. Jó akkor majd hívnak a jövő (ezen) héten.

Most jelenleg itt vagyok és várom hogy hívjanak. Lehet megint fél év múlva hívnak hogy akkor mehetek? Ilyen körülményesek a franciák?

Az egyik hídépítésen találkoztam franciákkal még az M7-en,még a megrendelő hozta el őket bejárásra. Nem értették mikor magyaráztam nekik angolul a lőtt betont. Nem is hallottak róla. Jah a legjobb....pályalemezt betonoztunk és kérdezték miért vastagabb a beton néhol,hogy így hullámos lesz a híd. Szerintük egyforma vastag legyen minden részén.

Nah ennyit a francia szakikról. Hiába gyerekek!!!Kellek oda na!:-)

Ha meg nem,akkor megyek Mongóliába bányaművek építésre.Oda is beadtam!

Előzmény: Törölt nick (1257)