Tamas_81 Creative Commons License 2011.01.18 0 0 4793

Rick4: Köszönöm szépen a kimerítő választ,rengeteg információ volt benne,mostmár tudom mire kell figyelnem.Viszont maradok az alvázszámos bogarászásnál,mert színtévesztő vagyok és egy koszos rózsaszín kábelt ki tudja milyen színünek látnám.

Brown/40V6: Igen, én is erősen hajlok a pótkeréktartályos megoldásra,bár kicsit megijesztettek hogy elég közel megy a tartályhoz a meleg kipufogó,de olvastam olyanról is hogy ezen a részen a kipuffra tekernek vmi anyagot ami nem engedi át a hőt.A másik meg hogy még nem válaszolt egy cég sem az Explorer alá tehető tartály méretéről.Ugye a bruttó tartalom 80%-át lehet csak tankolni,így ha 40-50l-es tartályt lehet alátenni akkor felejtős,mert nem szeretnék 200km-enként lpg kutat keresni.

mutantattila: Köszönöm, felkeresem őket is.A Te tartályod mekkora méretű lett?

Sioux1001: Ha pályán ennyit fogyaszt egyenletes tempónál akkor neked mennyit eszik városban?Illetve még ugyanazt kérdezném tőled is mint mutantattila-tól,mekkora tartály került a kocsid alá?

Csak érdekességként,kb. péntek óta eladó ez az explorer:  http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/explorer/ford_explorer_automata-4422709 és így alakult az ára: péntek-szombat 470k,vasárnap-hétfő 870k ma meg 570k lett,érdekes...Mondjuk már képek alapján is eléggé le van harcolva,(ami annyira nem lenne nagy gond) de igazán ez a  fekete szín nem tetszik,úgyhogy nem hívom fel.