Kedves Doppelstangel!
Sokat nem irkálok ebbe a fórumba, egész egyszerűen azért, mert szánalmasnak tartom amikor emberek nem azért hordanak össze hülyeségeket, mert szimplán buták, hanem mert képtelenek kilépni a saját árnyékukból. Itt meg ezt művelik páran.
Te azt állítottad, hogy a támadott törvény hónapok, sőt évek előkészítő munkájának eredménye, professzionális munka. Én meg azt állítom, hogy a törvény támadott elemei nem ennek a munkának az eredményeképpen kerültek a törvénybe. Ezt valójában nem is én állítom, az információ az előkészítésben résztvevőktől származik.
A 2/3-os cikk mondanivalója világos mint a nap. Hogy ez valamifajta benyalás lett volna Orbánnak, az nyilvánvaló hülyeség. Hogy egy hisztérikus hangulatban amikor a hatalmukat elvesztők egyetlen érve amellett, miért is kéne rájuk szavazni a hatalommal való visszaélés lehetőségének emlegetése volt, nem eshetett ez a cikk jól nekik, az is világos. Azon teljesen megalapozatlan állítások leírása, amelyeket te ebből levezetsz, az viszont egyszerűen becstelenség. Az élet egyszerű.
Nyilván kínos, hogy ez a parányi nő tökösebb, mint sok nyavalygó férfi együttvéve, az meg különösen kínos érzés lehet, ha felbosszantják és a nyavalygók orra alá dörgöli ezt. De azért ne keseredj el, kicsi rigó, az sem kevés, ha néhány fórumon kifejezed aggodalmaid. Már-már igazi hőstett...
Azt gondolom, Eszter iránt táplált érzelmeimhez egyébként semmi közöd, mint ahogy azoknak -légyenek bármilyen jellegűek is- semmi közük a vitához. Én most visszavonulok a passzív szemlélődő állapotába, sajnos nem okoz élvezetet nézni a vergődésed, tehetnél valamit annak érdekében, hogy ezen változtass. :-)