Gyurica úr Creative Commons License 2011.01.16 0 0 20514

babarczyeszter válasz | 2011.01.15 21:38:13 (20458)

Nem túl inspiralo itt a színvonal.

Előzmény: Doppelstangel (20413)

Szerénység, olvtársnő, csak szerénység! Ha mi szeretünk magunkban valamit, akkor az a mérhetetlen szerénység. Bár, igaz, nékünk illik is szerénykednünk, hiszen nem mi határoztuk meg itt az alapnívót, mi csak kapaszkodni igyekszünk valamennyire.

babarczyeszter válasz | 2009.03.20 11:57:43 (13353)

Kedves EG, kérlek, fogadd mély együttérzésemet, hogy neked már nem áll fel, ezért jobb híján arra fanyalodsz, hogy engem nézegess (lehalkított hanggal) és kárörvendj, hogy a mai nőket már megdugni se érdemes, mert túl intellektuálisak, noha esetleg ha a köténnyel kikötöznék őket a fakanálhoz, és úgy szállítanák le neked, abban még volna némi örömed.

Szomorú a te sorsod.

Mindazonáltal nem tennéd meg, hogy mindezt nem ebben a topikban, hanem valamely szexuális problémákra szakosodott topikban fejted ki?

Előzmény: (13350)

Ez hát itt a megadott színvonal. Hogy menjél át valamely szakosodott topikba. Én persze nem mentem át, mire:

babarczyeszter válasz | 2009.04.01 11:19:27 (14990)

Ezt a topikot véglegesen elhagyom. Köszönöm a beszélgetéseket, sokat tanultam. Találkozunk máshol, másképp.

©

Nos, erről van szó. Ha nem inspiráló itt a színvonal, ha nem lehet elég hatékonyan kifejezni „mély együttérzéseket” a lomposoknak föl nem állása okán, akkor el kell hagyni a topikot, mégpedig véglegesen (de legalább ideiglenes véglegességgel), vagyis el kell távozni szépen oda, ahol nem csak a színvonal, de a bránerek fölállása is inspiráló. Ez a megoldás. És ami egyszer már bejött, csak hát – úgy tűnik – el lett felejtve.

A rossz átvehetik ugyanígy olvashatona cikkekben, aki nem prekoncepcioval olvas.

Na, kérem szépen, ez a valódi színvonal! Inspiráló. Bár, maradjak nívótlan fórumozó életem végéig, ha nem találunk ennél jóval értelmesebb szöveget bármely alsótajvani gyártmányú puncizzzentő gép „magyarra” fordított használati utasításában. Például: csuszamlo kabel földugi konnektor kettős villasan es athelyezni puncu kihuzva duplan elelvezesnek. Motorosz goj puncu erösebb vagyni, ezert motorosz goj puncunak kabel bedugni 2000 Volt, annal eröseben razni, villamlani szikrazni es ezzel lenni valodi intellektualll orgaszmuz, de csakisz akkor lenni jol elelvezesni ha motorosznak hosszu börösz a fitymasz es kisz ministeri eszközek meg forumon fölalni.

Jó, elismerem, ez sem Kosztolányi színvonalán fogalmazódott, de legalább szól valamiről és érthető. Sőt inspiráló.

De mi az értelme ennek a nívós mondatnak:

A rossz átvehetik ugyanígy olvashatona cikkekben, aki nem prekoncepcioval olvas.

Ha valaki megfejti a szöveg mondandóját, esküszöm, fölállítom a magamét, s úgy fogom veregetni, mint kiseszköz-gazdálkodási miniszter a kormányzatit valamely nemzeti sajtótájékoztatón!

Tehát Azt akarom csak mondani, hogy Babarczy Eszter nem nagyon hiányzott innen. Sőt – szerintem – Babarczy Eszter sehonnan sem hiányzik. Sehol nincs, ámde nem is hiányzik onnan!