1. Olvastam az elemzéseket: felületesek.
2. Nem felel meg a valóságnak, hogy az MSZP tervezetét újították fel. Ez egy új struktúra, és ha vannak is benne hasonlatosságok, azok azért vannak, met egy adott témával foglalkozó törvények között mindig van hasonlatosság. Ha a tarhonya áfájáról hozol törvényt, és bekéretsz 3 tervezetet, azok értelemszerűen egy sor megállapításban hasonlítani fognak, de több mindenben nem. Mindemellett konkrétan tudom, hogy a Fidesz azért táncolt ki végül a vitából, noha azt játszotta, hogy a szocik táncoltak ki, mert már gőzerővel dolgoztak a saját verziójukon, mert biztosra vehették közelgő győzelmüket, benne a 2/3-os lehetőséggel.
3. A pártkatona esetében tehát a személlyel van bajod, nem a rendszerrel. Tehát politikai kérdés számodra, nem jogi. Felteszem ezért, hogy ha mondjuk .......-t nevezik ki oda, akkor barátságosabban fognád fel.
Egyebekben: egy szóval sem állítottam, hogy nincs ezen mit javítani vagy változtatni. Sőt, nagyon is van. (például, amiket említesz, de én tudok mást is) - viszont sajnos összemosod a mondanivalómat: én azt jeleztem, hogy a törvény EGÉSZE nem visszavonandó és nem is visszavonható. Hol írtam én azt, hogy teljességében megfelel? Sehol.
Utálatos így vitatkozni.