Nem túl inspiralo itt a színvonal. A sajtoszabadsagert való kiallasom tökéletesen összhangban van azzal, amit a valasztasok elott írtam. Azt cselekszem, amit predikaltam.
A demokrácia elso számú garanciája a szabad és meg nem felemlitheto sajtó.
Az erős kormány önmagában nem rossz. Akkor rossz, ha visszaél az erejével. Ezt azonban nem előzetes sapitozasok döntik el, hanem a kormnyzati strategia értékelése. A kormany mar belefutott nehány hatalmas pofonba. Es, igen, a jobbik eljelentektelenedett, ez volt az egyik potenciális előny. A komolyabb reformokról, ha lesznek, nem tudunk semmit, amit eddig csinaltak, az tűzoltás. Ebben persze nem térnek el az előző kabinettől.
A rossz átvehetik ugyanígy olvashatona cikkekben, aki nem prekoncepcioval olvas. Pintér-cikk, Orbán mint nepfelseg cikk, oket is elküldjük majd a fenébe, és akkor talán Orbántól végre megszabadulunk-cikk.
A HVG-s szerkesztőnmar akkor gondosan oncenzurazott, mert azt a mondatot, hogy ha majd minden falon Orbán képe lesz, akkor tudjuk majd, mire gondoljunk.
Egyetlen dologban tévedtem: hogy nem fognak új alkotmányt csinálni, csak a preambulumot irjak át.
A rettegés nem elemzés, az csak rettegés. ,senkimrettegesenek nem kivanok megfelelni.
És, oh ma dear fellow citizens, az itt összegyűltek tettek mar bármit életükben a magyar demokráciáért? Mi kivittunk tízezer embert az utcára. Ahogy ígértem is. Ha az alapvető jogainkat támadják, ott leszek. Aki tett ennek többet, szóljon. Aki nem, az lehetőleg nézzen magába. Tőletek kérjek bocsánatot? Miért? Mert megírom, amit gondolok? Mert megszervezek egy tizezres tüntetést két másik emberrel?
Le vagytok maradva, nem csoda, h az index fórumokat nem olvassak mar.