gergerg Creative Commons License 2011.01.15 0 0 687

Olvass be ide:http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9164168

Ez szerinted melyik kategória? Nem bántani akarom őket, csak az értékes tanácsok, ötletek, tapasztalatok elvesznek a csevegések közt így ez a topic elsősorban azoknak hasznos akik folyamatosan részt vesznek benne. Én kiványcsiságból feltettem ott néhány kertészeti kérdést de csak két ember válaszolt és azok közül is csak Nóra volt aki érdemlegeset is mondott. Mégegyszer mondom nem arról van szó hogy ők szúrják a szemem, csak nem szeretném ha a veteményes is ilyen lenne. Majd mi itt közösségeskedünk ott meg veteményezünk. Nem baj ha egy-egy hsz ide oda csúszik, mert lehet hogy egy off-ért logikátlan lenne máshova írni, csak ne szemeteljük tele az általunk szerkesztett szakkönyvet. És hogy világos legyen én nem kapok sem pénzt sem semmiféle elismerést az inex-től és mástól sem ha az általam nyitott topic-ba sokan írnak tehát nem ez vezérel. Te itt voltál az elejétől, tudod hogy miért és hogyan született ez a topic. Mellesleg jó eséllyel előbb utóbb én magára fogom hagyni ezt a topicot is mert más dolgom lesz majd, és nem fogok ráérni netezni.Tehát hogy rendet tartsunk az a mi és az utánnunk jövő fórumozók érdeke.

Előzmény: gergerg (685)