Kösz a tippeket! Ezeket ha egy hangszerboltban gitárral kipróbálom, hallani fogom azt a különbséget, ami az orgonán is megfigyelhető lenne?
A PhiliCorda-t leütöttem 30e-ért, jövő hét szerda délután megyek kipróbálni. Figyelni fogok arra, amit tanácsoltatok, hogy egyesével minden regisztert bekapcsolva megszólal-e az összes billentyű. Abban azonban még nincs tapasztalatom, hogy esetleges más hiányosságokat, sérüléseket, amik csak ott derülnek ki, meg tudjak ítélni olyan szempontból, hogy jelentős-e, nehéz/költséges-e szerelni, vagy apróság avagy könnyen javítható típushiba, amivel úgyis össze kell majd barátkoznom. :) Kétszer meg nem szívesen mennék le, így is szállítós autót kell kölcsönkérnem és vidékre vezetnem...
Ha esetleg valamelyikőtök tudna segíteni telefonon ilyen last-minute tanácsadásban (amire remélhetőleg eleve nem is lesz szükség... tényleg csak ha kiderül, hogy valami rejtett gond van), nagyon hálás lennék! Email-ben elérhettek privátban is. Ezer hála, ha tudtok segíteni ebben! :)
Aztán ha megvan az orgona, majd felteszek valami videót is. Bár ezt lehet, hogy nem kéne... amilyen jó zenék itt linkelve vannak, én meg még sosem orgonáltam (csak 1x egy sípos orgonán egyszer egy kisvárosi templomban, de az nem számít...) és a zongorához is rég ültem le... :D