Axióma Creative Commons License 2011.01.14 0 0 607

1. Koszi a figyelmeztetetest odaat, elfelejtettem berakni kedvencbe mikor itthagytam a kerdest

2. Ezek szerint neked pont nem ugy csinaltak hogy vegigvartak, hatha belefutsz... vagy legalabbis februarban me'g nem volt a trigger, ha most tenyleg van.

Persze, az ember probalja nem minuszba vinni. 2 Ft kamatot fizettem, de a tullepes draga (2080 Ft), de pont azon az egyetlen napon terheltek, amikor ez osszejohetett (6-an vasaroltam le, akkor me'g ott volt a full hitelkeret amugy visszautasitotta volna, 8-an meg mar erkezett ra plusz penz, na erre 7-en terheltek, nekem gyanus).

Az, hogy 8-an se a 6-ai (magyarorszagi, sot otp-s kezelesu netes vasarlas!) terheles nem volt me'g rajta, se a 7-ei kartyadij, az minimum vagy hazugsag, vagy visszadatumozast jelent.

Az biztos, hogy nem fix napon terheltek, legalabbis decemberben mar. Kartyaatvet 3-an, aktivalast elszurtak, igy 6-an lehetett vasarolni. Kartyadij terheles 7-en. Paromnak kartyaatvet 22-en vagy hogy, aznap vagy masnap levasarlas csak nem fullra hanem hagyott rajta, kartyadij terheles kov. honap 13-an (raadasul nem az akcios hanem a teljes kartyadijat, raadasul az igy keletkezo ezres koruli tartozas min. visszafizetese a teljes osszeg, szoval van itt kavarc rendesen).