Udv.
Nemi hellyesbites.
A Dzurinda kormanyok csak hozzakezdtek a negy elosztorendszerek atalakitasahoz. Most probaljak folytatni.
Nem tudom a Horn es a Gyurcsany kormany mit probalt keresztulvinni, de ha nem tette, az akkor az o hibajuk volt. A kormanyzas nem az ellenzek felelossege, felteve, ha nem az ellenzek van tobbsegben.
Az Orban kormany mostanra, ez ev elejere igerte, hogy nekilat az elosztorendszerek atalakitasanak, vagy az atalakitasok folytatasanak, igy januar elejen, azert meg adjunk nekik idot. Nem a sajat koltsegvetesuket vettek at, raadasul nehez helyzetben. Szerintem nem lehetett toluk elvarni, hogy meg 2010-ben erdemi reformokat inditsanak el, leven a tuzoltossal voltak elfoglalva. Uganaz a helyzet jelenleg Szlovakiaban is. A 2010-et arra hasznaltak, hogy tuzet oltsanak, es kepbe keruljenek. Meg mindig csontvazakat keresnek, es talalnak szamolatlanul. Szlovakiarol beszelek. Ok ezt annyira nem medializaltak, illetve nem a csontvaz szot hasznaltak, de a lenyeg ugyanaz.
Amugy en sem vagyok meggyozodve arrol, hogy az Orban kormanynak sikerul egy csapasra Kanaant teremteni, sot arrol sem, hogy kulonosebben tehetsegesen vegeznek, amit. Viszont azert nehogy kritizaljuk oket, amit meg eselyuk sem volt elkezdeni. Turelem. Majd nehany honap mulva lehetlesz vitazni azon, hogy jo-e az irany, es par ev mulva mar az eredmenyerol is lehetlesz vitazni.
Udv.