S.Meli Creative Commons License 2011.01.12 0 0 4061

Sziasztok, hétvégén lefoglaltuk az idei nyaralásunkat. Neckivel megyünk Djerbára a Club Hotel Rimel Djerba-ba. Olvastam róla néhány hozzászólást, ahol meg voltak vele elégedve. Viszont egy kicsit megijedtem. A foglaláskor fontos szempont volt, hogy homokos, jó strandja legyen a szállodának, mert 1,5 éves gyerkőccel megyünk. Volt aki azt irta, hogy a szállodához tartozó strand köves, sziklás. Ez igaz? Foglaláskor az utazási irodában azt mondták, hogy szuper a strandja, tavaly voltak "szemlén" éppen ebben a szállodában és mindent nagyon dicsért a srác. Most akkor melyik igaz? :-)

Most először utazunk gyerkőccel. Voltunk már Tunéziában(Amira Palace) és Egyiptomban is, ugyhogy nagyjából képben vagyok "Afrikából", de nem tudom eldönteni, hogy készüljek bébikajából. Anno nekünk Tunéziában semmi bajunk nem volt a kajától, Egyiptomban viszont a férjemet elkapta a "fáraó átka". Szerintetek vigyünk magunkkal bébikaját????Ja és gyakorlott gyerekkel utazóktól kérdem. Babakocsit(sportkocsit) vittetek magatokkal??? Feladtátok azt is, vagy felvittétek az utastérbe(mikor görögbe mentünk ott az egyik apuka hozta magával az utastérbe). Kicsit tartok attól, hogy ha feladjuk a csomagokkal együtt, akkor azt is össze-vissza dobálják és letörik valamelyik alkatrésze..

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv.

Meli