Neith Creative Commons License 2011.01.11 0 0 10889

Huh, amit szeretnénk?

Soroljam? :D

Hjaj, ahhoz bizony meg kéne nyernem a lottó 5-öst. Ehhez pedig nem ártana lottózni. Mindent az alapoktól. :)

Az alap ebből adódik. Itt mindegy, hogy közép-vagy felsőfokú végzettségű vagy - legalábbis én úgy tudom -, megkapod a 25 napot. De ez már nem is számít, mivel mostantól már úgyis csak felsőfokúakat fognak felvenni.

Egyelőre még létszámstopp van, de szerintem bele lehet kalkulálni, hogy valamikor a közeljövőben vesznek fel külsősöket is. Csak nem érdeklődnél? :))

Én tudod mit vettem most magamnak a hétvégén? Ugrókötelet. Konkrétan most a B.A. dvd-ket nem csinálom, de összeállítottam magamnak egy gyakorlatsort az alapján - jó, nem valami hosszú, de fáradtan a nap végére bőven megteszi :) -, na meg ezt minden nap szeretném csinálni - oké, előfordulnak kimaradások, de hát senki sem tökéletes :) -, a dvd-t meg egy héten max 3x csináltam, szóval ha minden jól megy, ugyanott vagyok vele. Vagy még előbbre. :)

Na, és most emellé vettem egy ugrókötelet, mert az ugrókötelezés egy nagyon jó kardiogyakrolat. Már csak rá kell vennem magam. :) Amúgy azt sajnálom, hogy olyan igazi gumisat - még ált. suliban használtunk olyat - nem kaptam sehol. A Dechatlon-ban is ilyen madzagos volt, bár ugye ez olyan igazi fintesses, nem holmi gyerekjáték. Az árán is látszott, szóval tényleg használni is kéne. :D A szobában szűk a hely, na meg tesóm se örülne az ugribugrinak, lent meg hideg van - nagykabátban meg nem a legjobb. De majd ha jobb idő lesz, vigyázni kell a kutyára, mert amilyen kíváncsi, orron lesz vágva. :))

Vigyázni, hogy ne ébredj fel... És ez megvalósítható? Mert szerintem nem. Ha akarod, ha nem, mindig fognak olyan ingerek érni a való világból, amik fellebbentik szemed ködfátylát, és visszatérítenek a csúnya, való világba. Felébredsz, szőrnyülködsz, és nem tudod felfogni... De jó a tudat, hogy az ébredés után, neked van egy helyed, ahova elbújhatsz. :)

Ezért nem kelek fel korán. :))

Majd felzavarom valahogy. :D

Kocogni... gondoltam már rá, hogy tényleg kéne. A Zöld utcai tó körül építettek is ki direkt futópályát, de.. lusta vagyok, na. :D

Na jó, nem vagyok ilyen gonosz. :))

Előzmény: ronkovics86 (10888)