Kormoss Creative Commons License 2011.01.09 0 0 220

Megfontolandó ez a dolog, neki is kezdenék építeni egyet, de a mostani főzőmhöz nem igazán érdemes. A cefrés üstöm 20, a finomítós üstöm 5 literes, readásul már nem is fiatalok. Ha majd új berendezés építése melett döntök (már tervve van egy komolyabb), akkor talán megfontolom. Finomítást villanyrezsóval szoktam végezni, nyílt lángot egyáltalán nem használok, úgyhogy a tűzveszély közvetlenül nem fenyeget.

 

Ez a thumper lényegében hogy is működik? Azt értem, hogy ez lényegében egy rektifikáló, de pontosan hogy működik? A rajz úgy ábrázolja mintha víz lenne benne, és mit takar az hogy low wines, high wines? Nem kell ez alá véletlenül külön fűtés? Vagy úgy működik, mint a deflegmátor, meleg vizet tartalmaz?

 

Egyébként szeretném megköszönni a sok segítséget, és szerintem ezt minden rendszeres topiktárs nevében mondhatom!     

Előzmény: öreg-muslica (216)