schwarz01
2011.01.06
|
|
0 0
2179
|
emberek, egyre jobban meggyőztök menyire nem egyszerű vagy szinte lehetetlen idehaza jó valós futású verdát venni! szomoruan olvasom hány embert átvágnak ez ügyben. én azt mondanám látva a cég pár éves a6ját, hogy ezek a kopásnyomok nem ennyi futott kmt jelentenek+ behozták és itt mit kapott még.... nade remélem majd megirjátok a FRANKÓT.... csak 1kicsit komolyan elgondolkodtam..... a saját nyügünkön: van1*sprinterünk 2002es . van benne 610.000km. nem tekergettetük(direkt). eladó. az auto mindig márkaszervizbe karbantartva(nem kevés ráköltve számlásan). eljöttek a vevők(több is), minden szép minden jó amig +nem látja az órát....... ÚRISTEN..... és ekkor felforr az agyamvizje... vevőjelölt távozik. tehát: rájöttem(tisztelet a kivételnek) hogy a magyar inkább szeret hazugságban lebegni a hihetetlent simán bevenni mert JÓ ÉRZÉS neki VALAMIT TÖBBNEK SZEBBNEK GONDOLNI MINT VALÓJÁBAN AMI. csak csendesen jegyzem meg van egy kétévesünk is majdnem 370.000kmrel..... úgy örülnék neki ha az én a6om a valóst mutatná... nem szégyelném inkább büszke lennék rá istenbizony. |
Előzmény: A6_RoRo (2173)
|
|