Sziasztok,
gondoltam megosztom veletek a mai élményemet, és meghallgatom a véleményeiteket. 1 órája voltam megnézni egy esélyes leendő A6-ot. Az autó kívülről szép. Erről nem is írnék tovább. Mondom a fontosabb dolgokat. Motor 2.7tdi 2005.06 havi. A tulaj elmondása szerint azt a bizonyos izzító gyertyát amiről itt sokat olvastam már, cserélni kell. 2db-ot konkrétan és hát elvileg ebben ugye kerámia van ami meg ahogy olvasom lehet nagyon nagy szívás is. 190.000km. Nekem az előző A6-om (4b) ugyan ennyi km-rel került hozzám tehát úgymond annyira bízom bennük, hogy egy 100.000-ig még kiszolgál szerintem. 1 éve lett behozva Németországból, 150.000km-rel, ott vezetett szervízkönyve volt addig, és itthon is. 1 alatt 40.000 ment bele itthon kb. Az eladó elmondása szerint céges autó volt és 4 évesen 150.000km-rel adta el a cég. Vaj plüss belső, szürke/vaj kiegészítőkkel. Kormány igen lekopva, akárcsak a váltó és az MMI vezérlő körüli rész. Állítólag ezek silány minőséggel festett alkatrészek. Az ára jó a kocsinak. Menet teljesítményeit tekintve is jónak mondható. Véleményeket várnék. Bennem 2 esélyes a dolog,
1: Tegyük fel igaz, a 150.000 4évesen céges ként hihetően hangzik, és mellette az is, hogy biztos nem ékszerként vigyáztak rá és a "silány" festés hamar lekopott. Gondoltam rá megmondom, hogy a gyertyák legyenek kicserélve az a minimum. Az ára mint említettem jó, és amúgy is vennék bele karbon berakást.
2: Hazugság az egész, hamisak a szervízkönyvek, és 4-500.000km-es kula ami ráadásul kopott is.
Sziasztok, és ne kíméljetek a véleményekkel.