zozi07
2011.01.05
|
|
0 0
702
|
Sziasztok!
Segítségeteket szertném kérni április végén, május elején szereténk nászútra menni a leendő felségemmel és egy hajó út melett döntöttünk ( mindkettőnkenk első lesz). Kelet- mediterrán útvonal mellett tettük le a voksunkat velencei indulással. Leginkább nyugat mediterrán és karibi élménybeszámolókat/ tanácsokat olvastam a topicban ( nem kevés idő volt mindent elolvasni, de annál hasznosabb :). Nem tudjuk eldöneteni hogy melyik társaságot / hajót válasszuk , alternatívák : Costa Victoria, Costa Fortuna, MSC Musica, MSC Magnifica, Norvegian Jade. Ha valaki utazott már ezen hajókon ebbena térségben örülnék ha megosztaná a tapasztalatait velem. Sokan a belső kabin mellett érveltek ( ami nekem szimpi mert nem végtelen a nászutas költségvetés), de ugye ebben is van leaglább 5 kategória - van érdemi különbség ezek között ( tudom más szinteken vannak és kb ugyanazok) ha csak 1 vagy 2. ketegóriásat foglalunk az miben rosszab mint egy 5. kategóriás ?
Korábban volt egy kisebb vita Fatema és rekasz között hogy hol érdemesmegvásárolni az utat. A last minuten felbuzdulva ( mivel a nászajándékba kapott péznzt akarjuk erre költeni) körül néztem a rekasz által ajánlott honlapokon ( sajna az egyiken csak USA-ból lehet vásárolni, a másikkkal meg folyamatosan hiba van) végül a cruise.com -on kötöttem ki ahol elég jó árakat kínáltak. Valaki vásárolt már itt, vagy másik külföldi honlapon ilyen hajóutat?? Ahogy elnéztem itt nem volt előírás az USA állampolgárság.
Korábban valaki írta hogy az MSC-re jellemző főleg a last minute ( nekünk tuti ez lesz) - megtudja valaki ezt erősíteni, hogy ez így van e még mindíg?
Köszi előre is a segtséget!
|
|