Lex Icon Creative Commons License 2011.01.05 0 0 802

Az a baj, hogyha azt mondod, mind szar, akkor ülhetek a csöndben. Nagyon könnyű lefikázni mindet és a fizetősökkel összehasonlítani. De ha valaki ingyenes SF2-es hangmintát akar, akkor a meglévők közül kell válogatni. Az SB eredeti 2-4-8 MB-os hangbankjával összehasonlítva ezek az SF2-k igenis jól szólnak. Otthoni és hobbi használatra nagyon jók. Lehet, hogy nem mindegyik hangszer szól jól, de sok van közte, ami jó. Nekem tetszik a 3.1-esből a zongora és az 1.8 (1.9)-esből a templomi orgona és a cselló is jól szól. Nekem megfelel. Ajánlottam két ingyenes hangbankot. Ha tudsz ennél jobbat, akkor írd meg hol lehet elérni, ha nem tudsz, akkor tetszik vagy sem, de ez a legjobb általunk ismert SF2-es hangszerkészlet INGYEN. Szóval fikázni könnyű, jó megoldást adni, már nehezebb. Én tisztelem és díjazom, hogy Crisis-ék INGYEN összepakoltak egy ilyen csomagot, mert e nélkül hallgathatnám az SB 4 MB-os hangmintáit. A 30-40 ezres régi hangmodulok többsége vagy analóg vagy nagyon kicsi hangmintákkal dolgoznak, emiatt sajnos az eredeti hangszertől nagyon elütnek.

Előzmény: djuice (795)