„Babarczy szerint korai tüntetni,…”
Ezt mondja Farkasházy! Szerintem is csak azért korai a tüntetés, mert sem, a Demokratikus Charta sem az MSZP nem tud vonzó alternatívát mutatni. A fél év alatt történtek ugyan elegendőek lettek volna ahhoz, hogy felhánytorgassák a Fidesznek, a hozzájuk fűzött remények csak a legendák világában maradtak. Csakhogy, szükség lett volna e mutatványhoz legalább egy karizmatikus, gáncsnélküli, vezetésre termett személyre, valahol a baloldalon. Momentán ilyen hiteles alakot, még nem állítottak ki a tüntetések szervezői.
Gyurcsány karizmatikus személyiség, de régi dicsőségét már nem szerezheti vissza. Ezer sebből vérző tépett varjú! Molnár Csaba (a vándorszínész?) nem kifejezetten gyújtóhangú forradalmi potentát. Valójában most nem is tudnék olyan embert megnevezni az ellenzék soraiban, aki kedvéért körbe pisilnék a hívei a parlament környékét.
Ungváry Rudolfnak, akit mindig is nagyon tiszteltem, (e tisztelet most sem fakult meg) talán nem kellett volna ilyen hangot megütni. Csoda tudja, de valahogy olyan snassznak éreztem.
Szerintem Bauer Tamás erőlködése, csak a kifáradáshoz vezet.
Várni kell még a teljes kiábrándulásra, de főleg egy megfelelő emberre, a megfelelő helyen.