sanya1981 Creative Commons License 2011.01.03 0 0 1804

Üdv mindenkinek, kérdezném-tud valaki vmit az rns500 (mfd2 dvd alapú) feltöréséről, ami által képes a másolt dvd-k olvasására is? Másik kérdésem, érdekel valakit egy mfd2 cd alapú navi inkább csak mint megjelenítőeszköz... hiszen a dx-es navijára ha jól tudom nincs is Magyarország térkép. Beszámoltam, és ezért 40e Ft az ára-szerintem jó, tekintve, hogy gyári. 

További kérdés, rns-510 eket is árultam 2évig, és a vége felé amikor megjelentek a hangvezérléses szoft uprgaradek, volt olyan b-s cikszámú (ami a klímát, parkradart képes grafikusan megjeleníteni) aminél nem működött a hangvezérlés + tone gomb kombinációs trükk a menetközbeni kép feloldásra. Valaknek tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Utolsó dolog, maradt egy minden bekapcsolásnál 5percig nagyon enyhén remegő képű rns-510-es ami a  Car-audio autóhifi műhelyben megtekinthető a Kerepesi úton.  Nyomott áron 145e Ft, új  a készülék. A többi részére 6 hó garanciát vállalok. Ahogy "bemelegszik" megszűnik a remegése, ami este látható-valószínűleg a tft megvilágításánál lehet vmi apró gond. Nem nézte meg senki, még bontatlan, matricás.