djuice Creative Commons License 2011.01.02 0 0 781

Nagyon sajnálom hogy csak most tévedtem ide és olvasom az idő közben felvetődött kérdéseket. (eddig nem volt túl aktív ez a topic)

Erre a midi - sound font lejátszási kérdésre én is ráragadtam korábban, mivel VanBasco karaoke szoftverrel kellett volna annak idején normálisan megszólaló SF2 bankot használni.

Nagyon jók az általatok írt alkalmazások is (gondolom ezek már újabb megfejtések), de én is a Midi Yoke virtuális midi pathert használtam az SFZ-ben megnyitott sound fonttal.

Azóta meg találtam egy mediaplayert, ami leváltja az óriásira hízott, tunya lomha winampot (58MB-ot eszik a memóriából!!! ez gáz!)

A program a spider-player melynek beadható SF2 fájl is midi lejátszáshoz, így a winamp is kidobható és gyors, fürge, tökéletes! :) Csak azért írtam le, hogy ha vki hasonlóban gondolkodik, ez is alternatíva.

A 300 megás sound font az milyen? GM? Tudtok valami tuti SF2 GM bankot ami mostanság újdonság, de jó is mellette?

(én csak ezt találtam, de a demók alapján sem egy főnyeremény: SONiVOX 250mg soundfont)

Előzmény: Lex Icon (698)