Jajajajj, félreérthető voltam: ezek "rendes" vett oltványok. Olyan faiskolásak, még rendes nevük is van, de most egyet se tudok fejből. Majd ha hazamegyek(most öcsém gépén garázdálkodok anyumnél, bent Szegeden, és mocskosul élvezem, hgy gyors a net) szóval majd megnézem és megírom a nevüket. 5 fajta. Rendes gyökeresek meg minden, ami köll! :)
Jajj, én meg az oltás meg ilyenek...hű, ahhoz én még nagyon nem értek ám...nekem ez csuda misztikusnak tűnik...pedig hát azt is csak meberek csinálják, és ők se így születek, ugyebár...
De nagyon jó lenne, ha majd lenne 1-2 finom csemegeszőlőnk. De rózsaszaporítással azért azt hiszem meg fogok próbálkozni majd...talán.
A mákra tvaly én is gondoltam, de csak pár pillanatig, én ugyanis nem szeretem, de a fiúk meg igen...de idén nem akarom megint elvetni a sulykot. Viszont majd a pitykóknak valami takarmányfélét akarok majd vetni. Kukoricát meg napraforgót gondoltam.
Meg ha lesz nyuszkó, akko minden jobban hasznosul majd, mint még idén. De hát Isten se egy nap alatt teremtett mindent, én meg csak kiscserkész vagyok még a gazdálkodásban, szép apránként beletanulok majd ebbe-abba.