atandi Creative Commons License 2011.01.02 0 0 501

Na, ezt is jókor tudom meg... De azért köszi. Akkor IDÉN már majd erre is próbálok figyelni.

Nálam az a baj (már tervezgetem, mit hova vessek, ültessek majd), hogy mindent szélre akarok, ahol bőven van ideje kibontakozni, nem fenyegeti az őszi szántás. Nem mintha eddig összejött volna, most ősszel is elmaradt, egy csomó minden még most is ott áll lábon a kertben. Kelbimbót még most is csipkedek időnként. De a leveleskelek is csak úgy fogynak, ha a pipiknek felhúzok néha 1-2-t. Meg a karfiolokat is ők kapják. De sok minden a földben maradt: répák, céklák, karalábék, petrezselymek, a feketegyökér meg se lett kóstolva, a mángold is ott maradt.... meg se érdemlem, hogy jövőre jó termésem legyen, tiszta gyalázat. Hiába, ki kell tanulni a beosztást is.

Ősszel ledugtam 5 igen finomnak ítélt szőlővesszőt, de csak lelettek vermelve, mert lugasépítésre már nem volt ideje a páromnak, most meg aggódom, vajon nem lett-e bajuk, átültethetőek lesznek-e tavasszal? Jó lenne. Persze azokat is csak szélre kllene tenni valahová... jajj nekem. (meg a kelbimbókat is, meg az epreket is, meg a rebarbarát, mert évelő, tiszta káosz van a fejemben...:P

Előzmény: gergerg (500)