Hello!
Először is: BUÉK Mindenkinek! :)
Remélem jól telt a karácsony, a szilveszter. Pihentetek eleget.
Mert most aztán felkötni a gatyamadzagot, jönnek a szürke hétköznapok. Hjaj, de furcsa lesz… Két hét után. :)
Hogy volt nekem ennyi szabadságom?
Hát kérlekszépen úgy, hogy nekem alap kiindulásként volt 20 helyett 25 nap szabadságom, ami már 28 napra emelkedett. Bizony, ennyi kiváltságunk legyen már, ha már a közt szolgáljuk. :)
És munka után nem jöhetne szóba egy kis úszkálás?
Nem hangzik rosszul, de bevallom, én ahhoz is túl lusta vagyok. Reggel még fáradt vagyok hozzá, este meg már fáradt. :D
Meg nem csak az, hogy ott az edző diktálja a tempót – mondjuk ez a dvd-n is megvan, de ott akkor lövöm le, amikor én akarom :D -, hanem ott a tömeg is… engem zavarnak ilyenkor az emberek. Szóval vannak dolgok, amiket az ember jobban szeret egyedül csinálni, és ez nálam benne van ebben a kategóriában.
Huh, valaki, aki értékeli a mosolyt. Hurrá! Megvan az első strigulám. :)
Na jó, azért talán ennyire nem vészes a helyzet, még azért akadnak ezen a planétán olyan emberegyedek, akik rajtunk kívül ilyen „régimódiak”, és meglátják azt, amit sokan nem. De az meg legyen az ő bajuk – mármint akik nem látják meg. :)
Sokszor tényleg felmerül bennem, hogy izé… mai szemmel nézve ciki lennék (hjaj, de utálom ezt a szót…), hogy vannak erkölcseim, elveim, mélyebbre vagyok képes nézni a felszínnél, és értékelni olyan dolgokat, amit nagyon sokan csak a mesékből ismernek??? De aztán elhessegetem magamtól a gondolatot, és rájövök, hogy lehet, hogy kilógok a sorból, de én így érzem jól magam, a magam kis álomvilágában. :)
Nem olyan meredek az a tető, szóval simán fel tud rá menni, meg le tud jönni. De remélem nem fog onnan átugrani a szomszédba, mert simán az erkélyükön tudna landolni. :D
Amit kész lesz a fotó, lövöm is fel, de nem olyan egyszerű, mert oda általában kora reggel ül fel, amikor én még bőven édesdeden alszom. :)