Törölt nick
2011.01.02
|
|
0 0
2164
|
Én úgy tudom, Walken (aki az AGYHALÁL egyik főszereplője), Natalie és a színésznő férje, Robert Wagner együtt iszogattak Wagner jachtján. A hangulat nem volt felhőtlen, mert a féltékeny Wagner azt feltételezte, hogy Nathalie-nak viszonya van Walkennel. Egyébként is nehezen emésztette meg, hogy a felesége sikeresebb nála, és emiatt korábban egyszer már elváltak, majd újra összeházasodtak. Mindhárman rengeteget ittak. (Amerikai filmekben is folyton azt látjuk, hogy a gazdagok állandóan isznak.) Többféle magyarázat született arra, miként került Nathalie a tengerbe. A leggyakoribb verzió szerint a vita miatt távozni akart a jachtról, de részegsége miatt a vízbe esett. Más teória szerint Wagner lökte bele, vagy legalábbis nem törte össze magát, hogy kimentse. Más magyarázat szerint a színésznő nem tudott aludni, mert a hullámok állandóan a jacht oldalának lökték az ominózus gumicsónakot, és ezt a problémát akarta megoldani. Én ezt hiszem el a legkevésbé, mert egy átmulatott éjszaka után, igen erős alkoholos befolyásoltság alatt (Nathalie állítólag egymaga nyolc üveg bort ivott meg) szerintem az ember úgy el tud aludni, mint akit agyonvertek. |
Előzmény: pozsoka (2161)
|
|