Hát akkor folytatom :o)
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy Live in LA DVD a világ mely részeire juthatott már el...
És azt kell mondanom, Böszörményi Gergő nagyon szépen "teríti" a DVD-t!
Jöjjenek akkor a linkek:
Solaris: “Live In Los Angeles 1995” (Official bootleg - DVD - 2010) (sinfomusic.net)
SOLARIS - Live In Los Angeles 1995 (Official bootleg) (2010) (progarchives.com)
Progressive Rock & Progressive Metal - E-Zine: New SOLARIS DVD release - Live in Los Angeles (progrockmetal.blogspot.com)
プログレッシヴ・ロック専門店 WORLD DISQUE 店長中島のプログレな日々 遂に完全版オフィシャル・ブートレッグで登場!SOLARISのエポックな名演となった、95年「Progfest」でのラ (worlddisque.blog42.fc2.com)
Aztán ezt az oldalt Bogdán Csaba is föltette a Facebook-os üzenőfalára jópofa poénkodás kíséretében :o), amelybe később Attila is bekapcsolódott - megpróbálom ezt idevarázsolni (csak 2 részletben sikerült):
Keresgélés közben találtam egy olyan brazil oldalt is, amelyen mindent összegyűjtöttek, aminek a nevében ott van a 'solaris' szó - ahogy ínségesebb időkben mi is szórakoztattuk már itt a Fórumon magunkat régebben ilyen "Solaris-cuccokkal" /busz, lakópark, üvegtégla, polcok stb./
És ezen az oldalon a mi Fiaink néhány "cucca" is ott van:
Solaris - Ponto Quente do Guia Moema On Line
Szintén brazil feltöltéssel ezt a videót is találtam:
SOLARIS III Ao Vivo no Rio de Janeiro, Brasil :o)
Aztán..... találtam egy érdekes lengyel oldalt, igencsak rácsodálkoztam a címére, kíváncsian kattintottam rá, hogy mi ez...... :o)))
Itt a gyűjtőszó az 'erdész' lehetett: lapozgassatok csak előre, mert itt nemcsak Solaris-szal (és NB-ral) lehet találkozni, hanem Robi szólódolgaival is (Cabaret, Dr. Faustus, Pécs 2010) - persze egy csomó egész más dolog is van itt:
erdész Video Biznes TRAKTORFAN JOHN DEERE CIĄGNIKI
Aztán belebotlottam egy 2004-es fórumba, ahol a Solaris többször is szóba kerül!
És itt hangzik el az az aranyos "vadmalacos" hasonlat is :o), amelyet délután már említettem, de azért most is: "Solaris tényleg fasza, meg vadmalacul szól sztem :)"
Rendszerváltás és popzene
Visszatérve a Live in LA DVD-hez..........
ROCK & PROG: Noticias: SOLARIS saco nuevo DVD (rock-and-prog.blogspot.com)
Egy brazil oldalra is fölkerült (ott van jobbra):
WELCOME TO Progressive Rock & Progressive Metal - E-ZINE (progressiverockbr.com)
Ja és ezen az oldalon középen még más is látható......., amiról már volt szó akkoriban: hogy 2008 márciusában ott kint a SOLARIS lett a hónap legjobb zenekara a mexikói DVD-vel!!!
És hazai vizekre evezve...
A Periferic oldalán ezt találtam, lokomotivum nagyon kedves ajánlásával:
Solaris - Live in L.A. DVD