Én már nem tudom, hogy melyik a rosszabb...az egyik oldalon ott a neoliberális, minden állami szerepet leépítő, a falvakat magára hagyó, az állampolgárokat nem segítő, minden élettérből kivonuló Maszop-liberális világ, a milliárdosaival, a leszerepelt múlt rendszerbeli átmentett vezetőkkel, a másik oldalon ott az állami túlhatalmat képviselő, mindent szabályozni akaró, etatista, minden életterületre szükségtelenül betörő, Nyenyit kifüggesztető Fityisz. Az egyik szemeket lövetett ki, azonosítószám nélkül verette a népet, a másik alkotmányellenes törvényekkel kormányoz, elvette az AB hatásköreit, viccnek is rossz médiaszabályozást vezetett be. Mindkettő arrogáns, kóros hatalommámorban szenvedő, a választókat lenéző, cinikus, hazug, gőgös, dilettáns. Már csak moralizálok azon, hogy ez a politikai végletesség szükségszerűen alakult-e ki, lehetne-e másképp, mérsékeltebben csinálni, mindkét oldalról...Egy olyan habitusú ember, mint én, akinek fontos a jogállamiság, az alkotmányosság, a hatalom visszafogottsága, megosztása, a hatalmi önkorlátozás, az állampolgárok tisztelete, jelenleg nem tudna kire szavazni, nincs élhető alternatíva, mindkét oldal és minden szereplő véglegesen leszerepelt, a radikális jobboldal vagy az identitását kereső, gyenge LMP sem alternatíva.
Ez csak egy vélemény volt.
B.U.É.K.! mindenkinek!:)