iratkozon be cp -be aki mondja !
a másik gyülölet persze hogy van franciák iránt nem sok ,ott csak a hivatalokra értem a gyülöletet de nem vészes!
a magyarokat utálom anyira de anyira ,és ez nem az egész magyara értendő,ha nem akik igazi táj paraszt magyarok sötétek azzokra értem .
akik kint akarnak magyar törvényt , akarják kint alkalmazni.
mikor az aki ismeri minden lehetősőégét mit lehet mit nem egy épitőiparban elmodja ,és válasz ként azt kapja ,ja oké de otthol ez nem igy van ezért dolgoztam most egy kft-nek mert 4 ilyen marhával voltam ,és jobb kiszáltam ebből mert néha olyan szinten voltam hogy fel akartam nyársalni öket !
dolgoztam elöte is magyarokal ,de azokal minden jol ment csak az elején voltak kisebb gondok.
st naizer-ben voltam ott volt vagy 20 magyar forditotam plus festő ként mint alkalmazot,2 napot maradtam 20 bol-9 alkoholista,6 sötét táj magyar a többi meg rá nézésre elment !vichy városban voltam festőként magyar uriemberekel akik 20 év festő szakmával áltak a hátuk mögöt ,akik elsönap azt sem tudták mere kezdödik a festés művelete ,hogy kell gépel fujni festeni! 3 napot maradtam ott utána hazza jöttem ,mert anyira okosak voltak hogy a gletelö gépet kicsinálták 2 nap után ,ragaszkodnak magyar létráért ami kint tilos de nem értik meg mert neki az a jó!
egyszerűen magyar elenes lettem .
magyarban is dolgoznak technica nem sok maradiak,ész nem sok pénz kevés garancia 0, csapjuk össze ,pénzt felveni,enyire futóta egy házra .emberek minél gyorsaban annál jobb,lényeg legyen kész!
sajnos nem tudok jót irni magyar emberekről .
magyarországon minden arrol szól fizes ,nem pedig mutas be papirokat mint kint.
van egy storym a barátommal aki magyar áltunk egy bolt pénztárjánál,és elötunk 2 fiu egy lány ,akik meg haloták magyarul csevegunk,átváltotak egyből angolra .
egy idős férfi akivel beszélgetem párszor elmondta magyar ember amint ki kerül ,és szerttesz kis lehetöségre anyagiakra esetleg házra ,azzonal letagadja magyarságát és jobb élet reményében elkeruli a magyart.
még a cigány ,arab , albán ,horvát , ukrán ezeket tudom milyen nép saját szememmel látam összetartanak segitenek egymásnak kint ,elöréb jutni 1--ről.2 -re! magyar soha letagadni nem foglakozni a másikal .ezt tudom magyarrol irni!
a gyulölet valahonan innen ered,mikor látom a magyart- és egy másik nép összetartását. elgondolkodok,hogy melyik népben van több emberiség.