toto92
2010.12.26
|
|
0 0
1792
|
Prost - Français seulement
Belevágtam tehát egy Prostos mentésbe, azzal a kikötéssel, hogy teljesen francia csapatot építek (hogy ne arról szóljon a játék, hogy leszerződtetem Dinizt meg Häkkinent, és legkésőbb a 3. évben bajnok vagyok). A szakemberek maradtak az ideiek, míg a pilóták terén Sarrazin érkezett Trulli helyére, miután a kiszemelt Alesi máshova igazolt. A főszponzor maradt, a motorszállító - minden valószínűség szerint - szintén marad a Peugeot, üzemanyagot pedig továbbra is a Totaltól kapunk. Az autó amúgy egy rakás hulladék, ha jól emlékszem 30% az alap handlingja. Pénz viszont van dögivel, szóval legalább fejleszteni lehet. Ennek eredményeképp a mezőny és a Minardik közti térből sikerült elmozdulnunk, és időmérőkön már sikerül néha-néha megszorongatni a Stewartokat, Saubereket. Pontból eddig ötöt sikerült szerezni: Trulli Brazíliában elcsípett egy hatodik helyet (7 célbaérkezőből), míg Panis egy kaotikus osztrák futamon (light rainnel kezdett, a verseny közepén felszáradt, majd megint vizes pálya, hogy a végére újra felszáradjon) elért egy remek negyedik helyet. Ezzel a pilótáim a 10. és 14. helyen állnak a bajnokságban, a csapat a hatodik. Elvileg 15 pontot kéne szerezni, meglátjuk, a maradék 6 futamon mennyit sikerül.
|
|