Hello 74007!
Mit eszik, mit iszik?
Kaja:Chappy száraztáp marhahúsos zöldséges. Az itt olvasottak alapján a szárnyast teljesen kihagyjuk az étrendből. Cappy+darling tápot kapott korábban. Egy véletlen során vettem neki a Müllerben Pet Bistro kutyakaját. 2 féle van, marhás és vadhusos. No azóta ahogy mondani szokás ölni képes érte. Nagyon imádja. És érdekes módon olcsóbb mint a korábbi konzerv.
És imádja a humán kaját. Gyakorlatilag a krumpli kivételével mindent megeszik, csak én adjam a szájába. Nagy kedvenc a frissen főtt kocsonyaából az apróbb csontok és cupákok fogyasztása.( csak módjával, mert meghajtja). Vasárnapi húslevesből a sertés velőscsontos kenyér. Nem is szimatol, zutty azonnal gyomorba.
És a túrós palacsinta.
Időnként egy fográgcsa.
Inni vizet kap, semmi extra.
Fürdetés 2-3-4 hetente. Ez erősen függ az időjárástól, mert szerintem ázott kutyánál kevés büdösebb van. Tehát ha nagyon szagos, akkor fürdés. Könnymentes babasampon. Korábban volt natúr, most csak málnaszagú van. Fürdés után egy napig enyhe málna illat lengedez az ebb felett.
ÉS minden nap fésülés, amit a felesegem végez. Nem trimmeltetjük, hanem 2,5 havonta vágatjuk a szőrét egy jókezű kozmetikussal, akinek szintén westie-je van, Spuri névre hallgat.
Kb ennyi.
topi mackó