Kb. ugyanolyat. 13h45-kor kapcsoltam be, most értem haza, már kikapcsolt, mert megtelt a tartály, mondjuk most extrém körülmények vannak, de ha 6 literes lenne, akkor simán bírta volna! lehet, hogy amíg ennyire csúcsra van járatva, egy vödörbe kéne kivezetni, de a 3 liter vizet már kiszívta:) A fal szépen szárad, még egy ventit is bedobtam a szobába, az ablakon 1 csepp víz sem volt, mikor hazaértem, szóval nagyon elégedett vagyok és tényleg látványosan szárad a szoba :)
www.delklima.hu - innen rendeltem, már másnapra megjött, de picit elkapkodtam, a bonair-en írták, hogy talán a legjobb ár/érték arányú készülék, de lehet, hogy a nagyobb tartály jobb lett volna, viszont fasza, hogy látom, mikor mennyi a páratartalom, bár ezt egy pár ezer forintos kütyü is tudja mutatni.
Ha valakinek pincébe megy, vagy alagsorba, akkor ez a legjobb sztem, mert oda így is, úgy is vödörbe, vagy lefolyóba kell megoldani az elvezetést, szobába kényelmesebb ha nagyobb a tartály, viszont fasza, hogy viszonylag pontosan be lehet állítani a páratartalmat és folyamatosan jelzi, hogy hol tart, azt viszont 1%-onként, tehát 64-63-62%, mindig látod, hogy éppen hol tart!
Ha beáll, akkor kíváncsi leszek mennyit bír majd a tartály megteléséig, nyilván jóval jobb lesz és nem kell 6 óránként üríteni! Festés után 24 fokban, ilyen külső hőmérsékletnél, tényleg extrém az igénybevétel, szal nem mérvadó....
47.400 ft volt amúgy, házhozszállítás ingyenes, de ez a cég csak ezt forgalmazza.
Ami sztem még jó lehet, az a Sinclair 20 literes verzió, vagy ez a Gree, amit korábban linkeltem, egyébként az fut Tekno Point néven is, ezeknek mind nagyobb a tartály méret!
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok, durva volt látni, hogy ennyi vizet csapott ki a levegőből! Szépen dolgozik!