Törölt nick Creative Commons License 2010.12.21 0 0 1127

Szerintem mindenhol jo, de legjobb sehol.....

Na félre a tréfàval,

En még csak 20 éve lakom itt, és nagyon lemaradtam a "rendszervàltàsrol", de szerintem ez nem is hiànyzott nekem....

Itt van egy munkàm, amiben elismernek. Nem azt nézik, hogy honnan jôttem, hanem azt, hogy mit tudok produkàlni....

Nem érdekli ôket, hogy mekkora autom, vagy hàzam van, nincs "farokméregetés", és sokkal jobban értékelik a jo kolbàszt, vagy a jo vôrôsbort az arany Rolex-nél.....

Dolgozom arabokkal, feketékkel, breton-okkal, és az igaz, hogy a mindennapokban megy a "taillardage" egymàs kôzött, de nincs lenézés, nincs hivalkodàs, mindenki teszi a dolgàt, és tudja, hogy hol a helye....

Amiket itt olvasok, hogy "lenézem a franciàkat a gyarmatositàs miatt..." - gyerekek fel kellene ébredni, és nem mindig màs hibàival kéne ecsetelni a mi hûlyeségünket !!!

A magyar történelem talàn annyira patyolat ????????

A "nagy magyar nép" tényleg olyan bûszke a multjàra ?????????????

Nézzetek màr kôrûl egy kicsit magatoknàl : a közel 20 éves franciaorszàgi életem alatt volt màr mindenféle csalàdi baràtom, arabtol a koreai-ig, csak a magyarok (nyilaitol) mentsen meg urunk !!!!!!

A lengyelek itt ugy élnek, mint hal a vizben, segitik egymàst, dolgoznak, példàt mutatnak a szorgalmukkal, a bajtàrsiassàgukkal, és a szerénységûkkel a franciàknak.....

Mi magyarok mit csinàlunk ????? Bàrmerre megfordulunk, egybôl azt nézzûk, hogy hol lehet kibaszni a màsikkal, és ha lehet, akkor egy magyarral..... Lejàratjuk magunkat, lopunk, csalunk, megjàtszuk a menôt......

Bocsànat, hgoy igy kifakadtam, de leég a pofàm, ha a sajàt nemzetem fiairol van szo.....

Billy

Előzmény: Törölt nick (1124)