Ezt én is így gondolom, mivel azok akik csodavárásra alapoztak és valójában nem a programot nézték, csak a szokványos a többséghez szeretnék tartozni, biztosan lemorzsolodnak. De azt gondolom, hogy ez nem mostanában lesz, s mivel látható, hogy az idei törvénykezésben nagyon sok szinte minden réteget érintő pozitiv döntések születtek amelyek jövő tavaszra, de inkábböszre hozzák a mérhető változást. Gondolom, mikor beindúl a Széchenyi II, melynek következtében a vállakozások, beruházások kihatással lesznek a foglalkoztatásra, mely felpörgeti a belső fogyasztást, vagy a feszitett családi költségvetést fogja könnyiteni.
Ha csak ennyi történik már nagyon sokat léptünk előre.
Nekem az nem tettszik, hogy manipulálni akarják a közvélemény kutatások adatait egyes ügynökségek.
Pl. Sonda február óta mért fidesz eredményei: 57%, 58%, 61%, 62%, 62%, 61%, 62/, majd szep-okt kimaradt november 68% és most 62%. Erre leírják, hogy hatalmasat esett a fidesz támogatottsága. Igen az Ő novemberi adataihoz mérten, de ha a korrábbit nézzük semmi nem történt.
Na ezért nem hitelesek minden esetben ezek a mérések.
Gondolom, hogy a jobboldal még a következő négy évben is kormányozni fog, az hogy milyen lesz a támogatásuk azt nem lehet tudni. Lehet, hogy átrendeződik a politikai palletta, több párt lesz ami a baloldalon várható, és szükséges is szeríntem.