hmsoft Creative Commons License 2010.12.20 0 0 35736

Sztem ott a hozzállás gyökeresen más.

Lehet, hogy valamelyest más (ezügyben elég sokáig lehet polémiázni), de én inkább következménynek és nem oknak tartom az ilyen hozzáállást.

Meg ugye nem simán kijelentik, ott nem lesz megálló, mert a lejtés nagyé s nme lehet, szabály an rá. Hanem mondjuk odamennek kipróbálni, h van-e tecnikai akadálya.

Ez is lehet, de ez sem ok, mint inkább következmény. Olyan, mint az egyik alapvicc a medvével és a listával. Ha nem ismerős, leírom. Tehát, sétál a nyuszi az erdőben, elrohan mellette a róka és remegve kérleli, hogy fusson vele, mert a medve listát gyárt az erdőben, és aki rákerül a listára, annak annyi. A nyuszika megvonja a vállát és sétál tovább. Elrohan mellette a farkas, vacogó fogakkal odakiált a nyúlnak, hogy fusson ő is, mert a medve listát gyárt az erdőben, satöbbi, satöbbi. A nyuszika továbbsétál és találkozik a medvével. Rákérdez: - Te medve, igaz, hogy listát gyártasz? - Igaz. - És igaz, hogy aki rákerül, annak annyi? - Igaz. - Te medve, mondd, én rajta vagyok a listán? - Igen. - Aha. És ki lehet húzni engem arról a listáról? - Hát persze.

Nnna, világos, ugye? Minden lista módosítható, csupán bele kell fektetni egy kis energiát. Energiát akkor fektetnek bele, ha az energiabefektető számára fontos a dolog. Ha nem fontos, akkor nem lesz belefektetve energia. A peronépítés persze már egy út a lista módosítása felé, de még kevés. Ha igazán fontos a lista módosítása, akkor megtalálódnak azok az energiák. Aztán előfordulhat az energiabefektetés közben (ideálisabb esetben előtte), hogy az energiabefektető rájön: az adott lista módosítása nem hoz eleget a konyhára, tehát felesleges módosítani. De az már egy másik történet.

hm

Előzmény: Törölt nick (35734)