R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.20 0 0 1635

Nemo is ugy kezdte, hogy rendszergazdi. Aztán kiderült, hogy csak tanfolyás volt, amire nem is járt el:-)

De már megint ez a felvágósdi, kit érdekel, hogy hol voltál és milyen erős cégnél. Egyébként mivel már nemvagy ott, így vagy a cég nem volt erős vagy te:-)

De mivel a céget erősnek mondtad, akkor csak te lehettél gyenge láncszem, hogy repültél......

Ráadásul az informatikát írtad szakmádnak, tehát akkor a hegesztő volt gyorstalpalós. Én speciel nem sok olyan jó szakembert ismerek, aki átment volna egy teljesen idegen vonalra. Szál nem is lehettél valami ász rendszergazdi téren, ha ekkorát kellett váltanod. Csak annak kell váltani, aki nem állta meg a helyét, kivéve ha megszűnik a cég, de te ugye erős cégnél voltál, tehát ez a kivétel rád egyáltalán nem áll, hacsak most elnem kezdesz szépítgetni egy sokadik hazugsággal:-)

Díszkovács giccseket gyártasz újgazdagéknak? Vagy mi? Ez lenne az az irigylésre méltó vevőkör?:-))))))DDD

Én soha nem bírtam a csicska szerepet, így nem is voltam az. Amúgy meg ezek a körök teljesen összeegyeztethetetlenek a Jézusi úttal.....

Hogy jót is mondjak: nőttél a szemembe, hogy kétkezi alkotó munkát végzel és nem egy irodában hájasítod farizmádat:-)

Előzmény: harmonikás (1634)