Nautilus_ Creative Commons License 2010.12.19 0 0 55680

Lehet még itt rajangolnának lenni, vagy tiltyák? Csak kicsit rajongolok, mondhatni miniatűr rajongolni valóm vcan.

Legyen f a Busy Beaver függvény, amely olyann gyorsan nő, hogy ki sem számítható! Én olyan kissé rajongolok itt most ezután, hogy ha rajongásom változása g(x), x az idő szerint változik, akkor f(g)(x) konstans, vagy legalábbis csökken!

Mongyuk én nem értem, hogy mért kell ennek így lennie. Izé. Most én már egyedül marattam ralyongani a Mester Iránth (és Irakot). Mit is mondhatnék? Annyi monanivalóm sincs, mint annak a latyakos tócsának a hidegben, amelybe mindenki belelépett tegnapelőtt este a Rákóczi út sarkán (én is), amikor munkából jötttem. Tócsák persze Március idején is vannak. Deez csak most úgy eszembe jutott. És nem is az ő hibája.

Izé. hogy vannak a Gömbtársak? Ja, nincsenek is. Akkor ez egy ilyen Kájli Monológue.

hol lehet jelentkezni UN Special Envoy-nak a Moderáció és Béla Népe között? Azt a latyakos tócsát ajánlanám, Ő már sokat kibírt. Nyilván munka nélküli, ha ugyan nem munka, ha az emberbe folyton belellépnek.

Persze ő egy pesti tócsa. Nem bisztos, hogy minden fél számára elfogadható tócsa. debreceni tócsával kéne összeönteni! Eggyütt sopkra lennének képesek.

Szerintem ezt meg kellene fontolni. Más mondanivalóm erről momentán úgysincs.