Furgancs Creative Commons License 2010.12.17 0 0 50

Ha kiváncsi a kettő közötti különbségre, vegyél egy a boltban mondjuk egy olcsó kommersz szeszesitalt, és vegyél egy vodkát. Ha megkóstolod érezni lehet a kettő közötti különbséget, ha nagyon kiváncsi vagy :) Ha nem akarsz ilyenre pénzt elkölteni, akkor elhiszed hogy egy vodka is tud különleges lenni. 

 

Az ital maga hiába íztelen, azért valami átöröklődik az alapanyagból, például van olyan vodka amit mikor felbontottam, egyből megéreztem rajta az árpamalátát, aminek a zamata jellemző az italra. Ezért természetesen a krumlivodkának is van egy sajátságos zamata, nem véletlenül tartják gyengébb minőségűnek, mint a gabonából készült társaikat.

 

Például a Royal Vodka így hírdeti a vodkáját:

 

"Minőségi gabonából erjesztett különleges vodka. Speciális többszöri lepárló eljárással és háromszoros szűréssel készül, melyek segítségével nyeri el a Royal Vodka végső tisztaságát és lágyságát, megőrizve a felhasznált gabona zamatát." 

 

A kommersz "íztelen" szeszesital viszont olyan, mint amit az orvosok használnak fertőtlenítésre, csak 30-40 fokra lehígítva.

Előzmény: Törölt nick (49)