anyabanya Creative Commons License 2010.12.17 0 0 19

nekem van 7 saját...velünk él a 2 exgyám...ebből 4 egyetemista (remélem jövöre 5 lesz az) és 2 gimnazista, 1 csak ötödikes és van 1 ovis, no meg 1 db 8 honapos...

van köztük egy gimisem, aki tavaly 4.-ik volt egy országos matekversenyen, 2.-ik egy terültei kémia versenyen és eredménye alapján a megye legjobbja és bejutott egy fizika verseny országos döntöjébe...van fiam, aki jól zenél s közben majdnem kitünő és van, aki szeretne csak jól zenélni és ezért van egy vadi új basszusgitára, az ovisom is eljár zeneoviba is, pedig az tandíjas...és eljár szintiovoba is meg labdázóba, pedig azért is fizetünk...

ezer dologra nincs pénzünk...és ezer dologra meg jut...van zongoránk, de nincs led tévénk...vagy mi a fene...nincs autonk és szar a bicajom...(eztényleg gáz, mert elég messzi lakunk a bevásárló központtól), de van elég nagy lakásunk és sorolhatnám...

élünk és bár vannak bőven gondok, de nagyjából jól, vagyis nem rosszab helyzetben, mint sok 2-3 gyerekes...és nem hinném, hogy bárki a szemünkre vethetne bármit is...a férjem dolgozik én gyeden vagyok, van házunk, no meg hitelünk (ez okoz gondot csak, de igyekszünk megoldani) van munkahelyünk és álmaink...és ha ugy adodna tuti vállalnám a következöt és azt is megoldanánk...valahogy tuti meg...bár nincs tervben, egyenlöre....de ha holnap a kapunk elé tenne valaki egy kicsit, akkor annak is jutna mindenől elég...

mi is ezzel a probléma?

Előzmény: porperos (17)