-Lolly-
2010.12.15
|
|
0 0
3712
|
Lehet én vagyok túl régimódi, de ez a fajta nem fázik kint...Szerintem sokkal rosszabb ha bent van a melegben és aztán ki van csapva a hidegbe. Nagyon vastag a bundájuk, mikor Lédát meg Öcsit simogatom, akkor érzem hogy a felső bunda alatt milyen jó meleg a szőr. Nem fáznak.A macskák sem jöhetnek be.
Öcsi most egész nap, hóban, szélben, esőben kint dekkol Léda kennelénél, Léda ugyanis tüzel. Eddig nem győzte le a kerítést, de ahogy elnézem, még pár nap és áttöri. :) Viccet félretéve, tényleg kint dekkol Lédánál, nem hajlandó eljönni onnan csak ha kaja van, vagy ha Léda kiküldi a kapuhoz mikor jön-megy ott valaki. Akkor elcammog, megnézi és már bandukol is vissza a nőjéhez. Lédának persze olyan a kennele hogy fele fedett, plusz ott van a házikója, szóval elvan. Öcsi meg nem hajlandó fedél alá menni. Bár a hatalmas diófa kinyúlik annyira a kennelből hogy a kerítés mellett is takar valamennyit na de azért az nem egyenlő a fedett résszel. De úriember, mert csak kicsit nyüszít, Léda meg adja alá a lovat, kelleti magát.
|
|