Törölt nick Creative Commons License 2010.12.13 0 0 175

Nem náther volt az sztem, a dagatt fejü németh pista lehetett, -ez a kakaós történet nála rémlik-...aki később már keravillban is volt másodállásban eladó, és sosem foglalkozott semmivel, csak avval kinek lehetne beszólni, mer azt mondja CIN,  meg hogyan hajlitsad derékszögbe az alkatrész lábát és ültessed fél centi magasra, előtte 2éven át reszeljed a bakelitet meg vágjál bele menetet, meg efféle baromságok

hogy valami érdekes, jó, hasznos, műküdjön, tegyél bele munkát, ötleted, szivedet, lelkedet, vezess bele 230at -csak ne fogd meg-, na ezt mind suri mutatta meg

ugylátszik az "öreg" a tranyalábbehúzós történetet minden évfolyamban elsütötte szószerint.. :)

mi eminensek voltunk, erősítő, sztroboszkóp, épült ott minden, néha én magam 4emberrel közös projektekben építgettem egyszerre

ha kell ma is megépítek megjavítok kb akármit, az aktuális heti temés egy hp nyomtató, egy samu tft meg egy hp hálózati interfész, és fél kosár kapcsolótáp..oszt mi lett belőlem semmi értelme se volt megtanulni egy szakmát,  ezek a dolgok 3-5 évvel később kerülnek ki a szeméttelepre most, naés, nem érdekel senkit, nekem is csak kirakójáték ez, 0 valós értelme van

a szivárgó 2amperről hámori meg a fagyiskocsija jut eszembe, aztán lehet nem ő volt az

nálatok legalább voltak lányok, az is valami

Előzmény: timezone (162)