RS Odon Creative Commons License 2010.12.13 0 0 1772

Lehet, hogy nem ertek valamit akkor buenosz bocsesz

DE nekem colombus lett utolag beepitve pberenc segítsegevel- amit most is koszonok neki- illetve eccceru DE gyari BT kihangosíto.

A colombusrol tudok mindent kezelni ( hivas kezdemenyezes, befejezes, telefonkonyvben szam kivalasztas, stb) illetve ki is ír oda mindent, azaz az sms-t nem.

A Maxi dot kijelzon viszont nem jelenik meg semmi. ( Ez azert van mert nem a B-s cikkszamu BT telefonegyseg van benne ami az 5 golfba is van hanem a 6 golfe. Sajnos B jelut nem tudnak mar joarasítva szerezni. Ha olyan lenne benne akkor a Maxi dotra is kiirna mindent amit a navira kiir). Tudtommal a premium kihangosíto abban kulonbozik a sima BT kihangosítotol hogy az a Maxi dotra kiirja az sms-t is illetve tavoli sim modban kell ra es csak ugy lehet rá csatlakozni. Nekem volt benn a premium kihangosíto gyari, amit mellesleg a Noki gyartott de nagyon nehez volt vele a telefonra a csatlakozas, illetve csak a Maxi dotra irt ki mindent a navira NEM. Nem tudtunk rajonni hogy miert.

Szoval a gyari premium nem nagy etvasz a sima gyari kihangosito sztem az tuti. Nem talaltam a kihangosito cikkszamat de ha valakinek kell megnezem Azzal biztos hogy kiirja a colombusra mindent ami telefonnal kapcsolatos.

Előzmény: aas (1769)