Bocsánat, de tényleg ideges lettem.
Fent voltam akkor éjszaka mikor harmonikás kitette az Ő írását. Gondoltam írok neki, de aztán nem tettem. Reggel mikor elolvastam ezt a szöveget, úgy éreztem tegyem ki neki.
Válaszolt is rá, hogy megérintette. Erre jön selay, és közli, hogy ez egy Máriás oldalról való, és ami már onnan való, az nem is lehet jó, mert nem ez áll a bibliában. Az értelme az volt, hogy el ne hidd már harmonikás, hogy Isten szólt hozzád a szöveg által, mert az egy Mária (amit mi nem vallunk) által mondott szöveg. Mivel az meg nincs, így nem is szólhatott hozzád senki.
Eztán jön R Katolikus(a Hozsannájával) aki megint csak provokál. Mert ugye Ő mindig megvédi a hitét. Igaz, hogy a való életbe nem kell neki megvédeni semmit, mert nem állítja az Úr ilyen probák elé "még." De itt majd csinál magának. Ki provokálja, hogy meg kelljen neki védeni. Gyakorol. Hogy majd élesben tudja.:)
Én személy szerin csak Istent imádom, mert csak neki jár ki az imádat. Ezt vallom és e szerint élek. Máriát szeretem és tisztelem.
Csak azt nem értem, hogy ha egy katolikus mond valamit, lehet az bármilyen jó, egyből a képekkel, szobrokkal kell előhozakodni? Nem lehet mondjuk Jézusról beszélni? Én tudok úgy beszélgetni, hogy tiszteletben tartom azt is, ha valaki más felekezetből való és Máriát nem fogadja el. Akkor a másik, hogy nem tud? Mért kell folyamatosan az ellentéteket szítani?
A 4. és az 5. bekezdéseddel meg teljesen egyetértek.