"Minden rezdülésed hazugság! Én nem külvárosi voltam hanem vidéki és mégis megtudtam venni, mert lehett kapni." - A Rejtelmes szigetet csakugyan lehetett kapni: én a Grant kapitány gyermekeiről mondtam ezt. De az előbbit nem vettem meg, s ha kend azt akarja bebizonyítani, hogy mégis tudtam a történet folytatásáról, akkor nehéz helyzetben van. Tudniillik olyasmit kellene bebizonyítania, amire nincsenek dokumentumai.
"Minden egyes szavadat szétcincálhatnám, annyira teli vagy ellentmondásokkal és görcsös magyarázkodásokkal." - Láttuk, hogy ezek a kend """"cincálásai"""" tkp. nem az én szavaimra irányulnak, hanem a kend önkényesen mögéjük képzeld kitalációira. Itt van pl. az, hogy a nickem három évesnél nincs több, meg hogy kitiltott nickem is van.
"De ez a topic nem erről szól és nem is a fenemód eget verő egódról." - A személyemre vonatkozó (gyakorta költött) részleteket nem is én cibáltam ide, hanem egyedül kend.
"Továbbá büszke lehetsz, hogy 1999-ben, mikor megkaptad az internet lehetőséget" - Nem ekkor kaptam meg, hanem 1994-ben, az egyetemen. 1999-ben csak e fórumra jöttem (akkor már itthoni nethozzáféréssel).
"első dolgod volt, hogy a katolikus egyházat mocskold, amit egyébként mai napig teszel" - Dehogyis mocskolom: érdemben bírálom. Amióta a Hase-féle Polemikát elolvastam, irtózom a Dave Hunt-féle szennyes Róma-csepüléstől.
"Beszélj inkább a hitedről" - Ehhehe, még ezt mondja kend, miután kend hosszan értekezett az operációs rendszerekről?