Ma előkészítendő az Aereco érkezését, beizzítottuk a Szavót. Írok erről, hátha ma én tudok segíteni, hisz jó gondolatot kaptam itt én is!
Hallotam, hogy ez hypo drágán eladva és ilyenek... Kb.1200Ft körül vettem, így ha ugyanaz, drága, de....
- A szer szenzációs, így nem érdekel, hiszen a topik egy ronda dologról, a penészről szól, ez a cucc pedig eltűnteti, de látványos a változás már 1-2(!) perccel a felhoirdást követően, ami hihetetlen! Jó 20 perc eleteltével nálunk a festett fal (Héra színezve) teljesen penészmentes lett és nem maradt a szernek nyoma sem a falon, se csík, se színeltérés, semmi!
- Szerintem nem hypo, annál sokkal töményebb, durvább a cucc, már a permetha a kézre kerül, az mar azonnal. A szoba, amit kezeltünk, nagyon szúrós szagú közel egy óra elteltével is, így javaslom a szer használatát a reggeli órákban pl. munka előtt.
- Kevés fogy belőle, jó a szórófej.
- Volt egy penészpötty a fürdőkád szélénél, ami alig volt látható, de az én szememet bántotta, eltűnt az is, köszi a szavónak, más nem írzotta ki eddig!
Összegzésül: nagyon bevált a szavó és ha bemegyek a szobába, fülig ér a szám, mert végre nincs feketeség!!