Törölt nick Creative Commons License 2010.12.11 0 0 35712

Érdekes egy konstrukció...

Mivel nem beszélni spanyol, ezért csak nagyjából tudtam ételmezni az adatokat, de remélem jól :) Mivel nálunk Bz-k vannak, ezért hozzájuk hasonlítanám.

Dizájnnal semmi bajom nincs, viszont a műszaki tartalom ezért már érdekeseb. A jármű elég hosszú és igencsak nehéz (33,8t), valószínűleg közrejátszhat a 4 tengelyes mivolta is. (Kérdéses, a tengelyszám és a járműtömeg viszonya, hogy mi mit is befolyásolt, milyen vonalakra tervezték) Viszont ennek ellenére a kapacitása borzasztóan kicsi, kérdés, hogy milyen ülőhelyelosztás mellett érik ezt el. A Bzinkhez képest igen komoly motorteljesítmény van beépítve (390 KW), de ha jól értelmeztem az adatokat akkor csak 100km/h az engedélyezett sebessége, ami nem sok, pláne a motorteljesítmény fügvényében (bár azért a tömege jóval jelentősebb egy Bzmoténál, szóval talán mégsem annyira gáz).

Azt nem írják, hogy mennyibe kerülne, de első blikkre nekem amolyan mellékvonalra kifejlesztett jó drága luxuslimuzinnak néz ki. Szerintem ennél lehetne ésszerűbb és gzadaságosabb konstrukciót is produkálni. (Persze ez csak privát vélemény)

Előzmény: rm40 (35709)