Orsy46 Creative Commons License 2010.12.09 0 0 869

Én nem régóta vagyok itt kint olaszban ,de amit eddig tapasztaltam azt szivesen  leírom. Mi Friuli Venezia Giulia régióban élünk azon belül is Pordenone provinciában... itt Olaszroszágon belül is nagy különbségek vannak lakásbérlésre .. pl Milánóban nagyon magas árak vannak majdnem háromszorosa , mint itt. Szóval a lakásbérlésben nem tudok segíteni de ha mindkét felnőtt dolgozik akkor szerintem jobban meglehet élni mint , otthon, persze ha okos az ember és nem szorja a pénzt de gondolom nem ez a tervetek. Az élelmiszer, nem sokkal drágább SŐT! van ami olcsóbb.. az olasz kaják, tészták, tonhal, különböző szószok nagyon olcsók. Eygedül szerintem a lakás lesz ami nagyobb költség a rezsi költség az majdnem , hogy ugyanannyi mint otthon egy nagyobb városban egy bérházi lakásban, lehet egy kicsivel több. Nah remélem picit tudtam segíteni bár jelzem nem régóta vagyok itt és azért országon belül vannak árbeli különbséget de én a helyetekben nem haboznék :) de ez csak az én véleményem :) Vannak akik aki régebbóta élnek kint majd remélhetőleg Ők is írnak és Ők azért többet tudnak mondani mint én :)

Előzmény: Yv (868)