cudarka333 Creative Commons License 2010.12.09 0 0 412

Tud valaki segíteni? A sorozatban van két elvarratlan szál.

a.)    Anával kapcsolatos. Az 5. évad utolsó részében egy idősebb rokon felhívta Carlost és megkérte, hogy fogadják be Anát, mert a lánynak az apja börtönben van, az anyja meg nem tudom hol. Aztán letette a kagylót, ránézett a mellette ülő másik nyanyeszre és így szólt:  - Megmondjuk nekik, hogy igazából miért küldjük a Lila akác közbe?

Az egész 6. évadban vártam, hogy valami titok kerüljön ki Anáról, de semmi. Mintha az alkotók kitaláltak volna egy Ana szálat, de aztán mégsem tették be.

b.)    Az 1. vagy 2. évadba Solis mama beköltözött a Solis házba, hogy ellenőrizze Gaby hitvesi hűségét. Mikor már sejti, hogy a fia asszonykája csalfa, akkor leül Gabyval beszélgetni és előadott egy történetet, hogy a férje/Carlos apja verte őt is meg a kis Carlost is. Ő meg még fiatal volt és sokáig tehetetlen, de rájött, hogy neki mindenkitől meg kell védenie Carlost. És hogy meg is védte, hogy a durva férj soha nem bánthasson senkit, mert ha „az ember sokáig imádkozik Isten a kezébe adja a megoldás kulcsát.”

Erre Gaby értetlenül: - De hát Carlos azt mondta, hogy az apja lelépett egy pinérnővel.

Solis mama: - Igen, ezt mondtam mindenkinek.

És kötögetett tovább. Az egész olyan volt, mintha egy gyilkosságot vallana be. És nem lett semmi ebből a szálból sem.

Tud valaki valamit ezekről a szállakról? Lehet, hogy nem voltam elég figyelmes.