"Nekem herótom van ettől az X-Faktortól. Már az elején megmondtam, hogy ez a Zizi Labor-lány fogja elvinni a trófeát - vajon miért is?... Talán mert apuci elintézte neki. Egyébként ennyi tehetségtelen majmot ritkán látni egyszerre egy színpadon. Igazán vége lehetne már ennek a baromságnak!"
Ezzel köszöntél be!
Nem azzal, hogy "sziasztok, az az igazság, hogy sajnos én nem szeretem az X-Faktort" stb., hanem "leszaroztad" a műsort.
Innenntől kezdve a mentorok is csak hozzá nem értő kutyaütők számodra, akik "még ebbe a szarba is jók" (idézet tőlem).
kiderül, hogy nagyjából az eleje óta nézed -- na de mi a francnak, hogy utána fikázd?? Ha meg nem nézed, honnan tudod, hogy mindenki tehetségtelen?
Nekem, ha herótom van valamitől, távol tartom magam és nem játszom az agyam.
Megmondtad az elején, hogy a "Zizi Labor-lány" fog nyerni, talán mert apuci elintézte neki??
Na de akkor mi van a többi apuucival, akik között egy sereg jelenlegi és volt zenész, gazdag vállalkozó stb. van, ők mit intéztek el?
Itt vannak szabályok, aminek keretében zajlik a verseny. Akit jobban kedvelnek a nézők, az nyer, ennyi.
Nemsoká vége, örülhetsz!
(Kényszerítenek, hogy nézd?)