skolikagi Creative Commons License 2010.12.08 0 0 196

Sajnos nem vagyunk egyformák...

Válaszoltam az "úrnak" és ő vissza.Már látom hogy reménytelen.

Az eddig két leveléből az jött le, hogy ő a TÖKÉLETES vállalkozó, aki soha semmiben nem hibázik és arra is van energiája, hogy kioktasson..mellesleg olyan dologról, amit több mint 10 éve ismerek és használok.

Ja..mert megkapta mindkét levelemet, meg is van neki...csak...és itt kezde el magyarázni, hogy miért nem válaszolt.

Most várom a következő pengeváltást.

Én alapból halálnyugodt ember vagyok, akinek gyújtóst lehet hasogatni a hátán, de ez kissé felbosszantott.

És makacs is vagyok qrvára....:-)))

És nem értem meg most sem, az 5000 karakter után sem, ha valaki kap egy ügyfelétől egy hivatalos levelet, aztán ugyanazt kis idő múlva mégegyszer, akkor ha ő a TÖKÉLETES VÁLLALKOZÓ,  akkor miért nem válaszol rá?

Ja..és ha a feleséggel leveleztem eddig, a leveleket is neki címeztem, akkor miért a férj -az überokos- támad le egy nap már kétszer is...?

Én sosem bújok a férjem gatyája mögé, eddig még mindig meg tudtam védeni magam:-))

Én azért nyugodt vagyok...mert a 8 éves tevékenységem alatt talán ez volt az első ilyen bunkesz "ügyfelem'...ami azért nem is olyan rossz arány:-)))))))))

Előzmény: inmi (187)