Ne vitatkozzatok már hülyeségeken. :)))
Crockl is, Jimbo is, Evil of Malahide is nagyon régi bútordarab itt, úgyhogy mind tudjuk, hogy nem vagytok idióták.
Ezzel együtt tény, hogy vanillában, de akár BC-ben is (ugye Magister's Terrace utolsó előtti hatos pull) sokkal veszélyesebbek voltak az insták, mint a WOTLK-ban. Az újabb játékosok, akik nemrég (max 2 éve) kezdték a játékot, már nem is tudják, hogy hogy kell barizni, sapolni, nem kiütni a cc-zett mobot, stb. Ezzel együtt én húzok most kis warriort és tudom, hogy normális felszereléssel, normális játékosok ésszel simán chargeolhatnak SM Libraryban, akár még Cathedralban is. A probléma csak az, hogy dungeon finderrel nem mindig kapsz normális játékosokat... Én pl. tankként kétszer is meggondolom, hogy vigyem-e az instát a szokásos módon (chainpull), akkor ha azt látom, hogy a healer már az első bosson bizonytalankodik, vagy a dps hajlamos behúzni a patrolokat, előreszaladni, stb.
Új vagy ismeretlen játékosoknál biztosabb a "buziskodás", jelölés, cc-kiosztás, mint az agyatlan rohanás, ami WOTLK heroicban volt mostanában. Arról nem beszélve, hogy azért a WOTLK heroic instákban mindenki overgearelt volt már mostanában, miközben az égből is ömlött az epixxx, míg leveling közben mindenki kék-zöld gearben nyomja, új karival, ismeretlen képességekkel.